Infantil A

Vilanova 25 – 0 Bigues

Darrer partit de lliga amb la victòria més contundent de la temporada.

Partit entre el líder i el cuer, i el resultat ja ho diu tot. Domini ple i absolut dels nostres, jugant a mig gas (inevitable quan la diferència és tan gran). Què més podem dir del partit?

Temporada finalitzada. Campions de lliga amb total solvència.

Per cert, els nois han assolit l'objectiu dels 200 gols a favor. Fantàstic!

Carles Pascual

VILANOVA 7 – 1 VILAMAJOR

Ens han fet el passadís (ja sóm campions) i el partit ha estat un tràmit. En els primers 5 minuts ja ens hem posat 2-0 i la gran superioritat dels nostres fa que baixin les revolucions i vagin jugant amb menys intensitat.

En cap moment ha perillat el triomf i al final hem arribat al 7-1 definitiu inclús havent fallat un penalti.

Queden dos partits i l'objectiu és arribar als 200 gols. Ho aconseguirem? Crec que sí.

LLERONA 1-10 VILANOVA

Partido fácil el que ha jugado nuestro Infantil A en Llerona. Una primera parte bonita, con el control absoluto del balón y que terminó con un 1 a 8 que hizo que la segunda parte fuese un puro trámite.

A falta de 3 partidos para el final de la liga, nuestros jugadores han conseguido proclamarse campeones llegando hasta aquí invictos durante toda la temporada.

FELICIDADES, desde aquí, jugadores y entrenadores no sólo por éste año, sino por la trayectoria tan buena que habéis hecho desde que empezasteis.

Pª BLANC I BLAVA DE LA ROCA 0-10  VILANOVA DEL VALLÈS

Partit sense complicacions el disputat pel Infantil A a La Roca.

En el primer minut ja vàrem fer el primer gol i abans del minut 20 el resultat era de 0-5. Això va fer que el partit fos molt tranquil i que fins i tot a la segona part ens poguéssim permetre el fer que jugadors que sempre fan de defenses, juguessin en posicions mes avençades per tal de que també tinguessin l’opció de marcar algun gol.

Es una llàstima que hi hagi tanta diferencia entre els equips, però en definitiva, es un  pas més cap el títol aquesta temporada.

Felicitar a tots els jugadors per la intensitat i les ganes que estan posant, ja que en moltes ocasions la diferencia en el marcador podria fer que l’equip es relaxés.