PARETS C.F. 1-2 C.F. VILANOVA DEL VALLÈS

Un Vilanova que surt molt endollat sentencia el partit en la primera mitja hora de partit. El Parets no va crear ocasions clares de gol i va estar dominat per un Vilanova que va demostrar que no vol donar-se per vençut per la lluita de la salvació.

L’equip va començar molt ben col·locat i jugant la pilota amb criteri, així va ser que en el minut 17 una pilota llarga precisa. de l’Aitor, a l’esquena de la defensa a l’alçada del punt de penal, on entrava Musti, que rematava per sota les cames del porter, fent així, el 0-1. El partit es posava molt de cara a favor del equip visitant amb aquest gol, però no s’acabaria aquí, perquè 4 minuts després un corner llençat pel Martí el va rematar Pedro fent un autèntic golas en un gran cop de cap. Significava el 0-2 que posava molt de cara el partit pel Vilanova, que acabaria la primera part amb aquesta avantatge.

La segona part el Parets va sortir a jugar amb un altre actitud i va posar-nos els nervis a flor de pell. Els atacs del Parets no eren amb claredat, però cada arribada semblava que anessin a marcar gol, ja que pujaven molt jugadors a la rematada, però una gran actuació de la defensa (Roger, Arnau, Puxi i Aitor) van fer inútils els atacs locals. El partit va posar-se més emocionant en el minut 77 quan en un corner en la única errada defensiva que vam tenir, vam rebre l’únic gol que faria l’equip local.

El 1-2 seria el resultat definitiu, encara que vam tenir ocasions per augmentar la nostre avantatge sobre el rival, però el porter en algunes ocasions o la falta de puntaria en altres va fer que el marcador no es mogués.

Equip titular: Carles, Arnau, Aitor, Puxi, Roger, Xavi Alonso, Albert, Kirian, Pedro, Marti i Musti.

Van participar en el partit: Pere, Batalla, Jose i Colomé.