Infantil B

Un año más se acaba la temporada. Y no hay mejor manera de celebrarlo que con una comida todos juntos. Felicidades a todos por la temporada que hemos pasado y felicitar a nuestro "Avi Jordi", por lo bien que ha organizado esta comida. También nos despedimos de Carlos, que el año que deja el fútbol por el fútbol-sala. Esperamos que te vaya bien y ya sabes donde encontrarnos.

SANT FELIU DE CODINES 2--6 VILANOVA.

VICTÒRIA DEL NOSTRE INFANTIL B. DAVANT EL SANT FELIU DE CODINES PER 2 A 6.

EL PRIMER QUART EL VILANOVA JA GUANYAVA 0 A 2, PERÓ SENSE OFERIR UN FUTBOL GAIRE LLUIT, MES AVIAT AVORRIT I SENSE COMBINACIONS,

A L'INICI DEL SEGON QUART ARRIBAVA EL GOL DEL SANT FELIU DE CODINES QUE POSAVA LA POR ALS NOSTRES NENS, PERÓ PER SORT DE SEGUIDA ARRIBADA EL 3 A 1 QUE SENTENCIAVA EL PARTIT.

A PARTIR D'AQUÍ VA SER UN PARTIT DE MOLTES OCASIONS NO MATERIALITZADES, FINS QUE A POC A POC, I DARRERA DE MOLTES OCASION FALLIDES, EL RESULTAT AL  ELECTRÒNIC FINAL ERA DE 2 A 6.

DES-DE AQUÍ VULL FELICITAR ELS TRES JUGADORS DEL NOSTRE EQUIP, QUE S'ESTANT AJUDANT AL  INFANTIL A.  FELICITATS GUILLE, MARC I BABU PEL GRAN PAPER.

Santi.

VILANOVA 4-1 PEÑA BB LA ROCA.

DEMOSTRACIÓ D'ORGULL DELS NOIS DEL INFANTIL B

DESPRES D'UNES SETMANES COMPLICADES, ON LA SORT NO ACOMPANYAVA I ELS NERVIS ESTAVAN A FLOR DE PELL, ELS NANUS VAN DEMOSTRAR LES SEVES GRANS QUALITATS, TANT HUMANES COM FISIQUES.
EL PARTIT VA ESTA DOMINANT I AMB UN JOC ESPECTACULAR DEL C.F.VILANOVA, PODEN HAVER ACONSEGUIT UN RESULTAT ESCANDOL.
ARA HA SEGUIR TREBALLANT, I DEMOSTRAR AQUEST DISSABTE QUE SEGUEIXEN SENT EL MILLOR EQUIP, I PER SOBRE DE TOT GRANS PERSONES.

ES TOT UN ORGULL PODER DIRIGIR AQUEST NOIS.

SANTI BUFI
CF VILANOVA  0-3  LA GARRIGA
EL FUTBOL ES D'ALLO MES INJUST

El nois del infantil B van demostrar tota la qualitat que tenen dins seu, pero davant hi havia un equip que jugava totes les seves possibilitats amb la força fisica, la qual cosa no si pot lluitar.

el partit va estar marcat pel domini el CF VILANOVA pero la Garriga i ¡ va posar els gols.

FELICITAR ELS NOIS PEL GRAN PARTIT, I ANIMAR-LOS A SEGUIR ENDAVANT.
Santi Bufi

LLERONA 2-6 VILANOVA

El diumenge vam veure un dels partits mes irregulars dels nostres nois del infantil b, amb  moments de jocs brillants, amb altres moments de desorientacio i poco competitivitat el camp. Malgrat aixo, en cap moment es va patir per assegurar els 3 punts.

El partit va començar amb un primer quart destacat per parts dels nois de vilanova, on van tenir el control de la pilota i aconseguint crear moltes possibilitats de perforar la porteria rival. El segon la tonica va cambiar i van haveri moments de descontrol i poca claritat amb la pilota els peus.

El tecer quart va sortir la figura de Guille Baena que es va posar el l'equip a esquena i va sentencia el partit,

ja el quart quart Roger marcava un dels gols mes bonics des de inici de la temporada.

Felicitem els nois del infantil B, pel seu treball durant els partits, a seguir aixins!