Imprimir
Categoría: Primer equip
Visto: 2314

DEMOSTRACIÓ D’ORGULL.

El dissabte dia 6 de novembre del 2010 el nostre primer equip va tornar a donar mostra del seu gran nivell tècnic, i també de sacrifici per tirar endavant un partit molt complicat a Taradell.

La primera part va ser molt igualada entre dos conjunts de la part alta, tot i la igualtat el Vilanova tenia el control del partit, però en una jugada aïllada el Taradell feia el 1.0 i es posa per davant del marcador, tot i aquest gol en contra el Vilanova va seguir treballant i desprès d’un gran esforç Pedro Navarro amb gran demostració de pudonor posava el marcador en 1 a 1.

La segona part va estar influenciada per la nefasta actuació del col·legiat, deixant de senyalar dos penals a favor del nostre equip, tot i aquesta actuació el Vilanova continuava duen el pes del partit, però una mala decisió arbitral va donar l’oportunitat al Taradell de tornar-se a posar per davant en el marcador.

El partit es posava molt encontre del Vilanova ja que en la mateixa jugada del gol es posava amb 1 Home menys per la injusta expulsió del nostre central Pedro Navarro. Tot i això el Vilanova va continuar lluitant fins al final, i no va ser fins el minut 94 on Kirian de la Torre posava l’empat a Electronic.

Desprès del empat a 2 el partit es va acabar, i no va averi temps per intentar aconseguir un altre gol, des de aquí felicitar a tot equip per la gran actitud i el professionalisme que mostren en cada partit i entrenament. FELICITATS NOIS.