• principal
  • vina
 
 

PROTOCOLS D'US DE LES INSTAL·LACIONS ESPORTIVES.

Amb la voluntat d'iniciar les activitats esportives d'entrenaments i partits del nostre club, acontinuació us fem arribar les instruciions i protocols que des de la Federació, l'Ajuntament i el club s'han dissenyat per donar les màximaes garanties sanitaries en l'activitat.

Normativa municipal 

L'Ajuntament de Vilanova del Valles ha desenvolupat el seguent protocol per l'us de les instal·lacions esportives.

 

Si no podeu veure el document fei click AQUI

Recordeu que per poder fer ús de les instal·lacions, caldrà abans omplir la següent declaració jurada i lliurar-la el primer dia d'entrenaments

 

 Si no podeu veure el document fei click AQUI 

PROTOCOL CF VILANOVA DEL VALLES

Des de el Club s'ha desenvolupat el següent protocol per garantir la seguretat en tots el processos necessari pel desevolupament de les activitats esportives dins del club.

 

 Si no podeu veure el document fei click AQUI 

PROTOCOLS PARTIT FEDERACIÓ

En relació a la Federació i en compliment dels protocols oficials, es obligatori omplir la declaració jurada al portal del federat.

Tal com indica el document que us adjuntem, cada 14 dies, s’ha d’accedir al portal federat de cada jugador i omplir un document de Declaració Responsable. Això és imprescindible tenir-lo activat (cada 14 dies) per poder jugar els partits tant amistosos com de lliga. Veureu que hi ha un “termòmetre”. Si el document està omplert correctament el termòmetre estarà en verd, en cas contrari estarà en vermell. Si està en vermell, l’àrbitre no els deixarà jugar.

 

  Si no podeu veure el document fei click AQUI 

Patrocinadors

Promocions

Col·laboradors

ajuntament

Visites

Avui 9

Ahir 36

Semanal 471

Mensual 1576

Total 956656

Currently are 66 guests and no members online

Kubik-Rubik Joomla! Extensions