MONTORNÈS (2) - (2) VILANOVA

Partit igualat entre dos equips que van fer tot lo possible per endur-se els 3 punts. Tot i tenir dos baixes i comptar amb només 8 jugadors, l’equip va fer una gran mostra de lluita i orgull sobre el terreny de joc.

Els dos primers quarts van ser molt igualats i els nostres nens van aguantar prou bé qualsevol intent del Montornès per arribar a la nostra porteria. A dalt vam intentar crear perill, sobre tot per banda dreta, però sense massa sort. Els jugadors d’un i altre equip lluitaven cada pilota dividida sense afluixar el ritme ni un segon.

Vam arribar al descans sense gols. Ja al tercer quart va obrir-se el marcador d’una manera un tant estranya: el Montornès va intentar tornar-nos la pilota després de que l'àrbitre aturés el joc, amb tan mala sort d’introduir-la al fons de la xarxa. Esportivament, a la jugada següent, ens van deixar fer el gol de l’empat. Va ser un moment on els nens no entenien ben bé que estava passant i això va fer que minuts després, encara amb el cap fora del partit, no estiguéssim prou contundents per defensar el que va ser el 2-1.

Ja a l’ultim quart l’equip va fer una mostra d’orgull per marxar amb algo positiu i vam aconseguir l’empat a 2, fins i tot amb ocasions d’emportar-nos la victòria. Tot i així, bon partit dels dos equips i resultat just.

Canvi d’actitud en aquest 2019. A seguir per aquest camí!