• principal
  • vina
 
 

Cadet A

AT.VALLES 6 – 2 CADET

Derrota dura en un partit on en el minut 1 de joc ja perdiem 1 a 0. L' equip defensivament va perdre tots els 1x1 en banda i es va veure com les lineas del mig camp eren superats continuament.

Ofensivament seguim tenint la dificultad d' aconseguir marcar. Son molts els errors clars que l 'equip falla setmana a setmana de cara a la porteria rival.

De totes maneres amb ganes de sortir d'aquesta mala ratxa que segur que ens fara apendre de cara a la segona volta. Ens aixecarem!!!

Gerard

CARDEDEU 4-2 CADET

Partit en un camp i rival complicat, el nostre joc convinatiu era superat en tot moment per la força fisica del rival que interceptava tot el joc interior i tots ens 1x1 que es produien. Una primera part on ens va costar molt entra en el joc i saber variar el estil futbolistic  de cadascu. La segona part, tot i no poder dominar el joc si que es va saber estar millor tacticament i amb joc directe es van produir que el rival tingues que defensar molt mes per tal d evitar accions de perill.

El partit va poder ser nostre en una accio de gol clarisima a pilota parada, que va passar del possible 3 a 2, al 4 a 1.

Derrota llogica per les caracteristiques del rival pero merit dels nostres jugadors  per tot l'esforç fisic i l' adptació a un joc no acostumats a realitzar.

Gerard

CADET 1 - 3 AMETLLA

El cadet va patir la primera derrota de la temporada en un partit on el clar domoni de la pilota en la primera part va provocar la relaxacio de l'equip fent que es baixes el ritme d'intensitat, cosa que va aprofitar el rival per remontar el partit. Derrota dolorosa degut a que el rival no va ser superior futbolisticament pero si fisicament.

Gerard

PONENT 3-4 CADET

Partit en un camp on només es podia utilitzar el joc directe per realitzar un atac amb certes garanties. No es va saber jugar amb aquest estil, fruit d'això va ser que anéssim durant la major part del partit amb el marcador en contra.
La tranquil·litat de l'equip i saber estar dins el camp va provocar que en els dos últims minuts del partit l'equip fos capaç d'aconseguir els dos gols que donaven els 3 punts de la victòria.

Gerard

 

Cadet 6-2 Llinars

 

Partit amb molt poc ritme de joc per part dels dos equips. El cadet amb poca continuïtat de pilota amb una gran quantitat d' errors en la transició de pilota va fer que la primera part les ocasions vinguessin per errors del rival. Una segona part amb una mica mes de ritme per part del nostre equip, va donar opció a mes ocasions de gol i així realitzar 4 dels 6 gols del partit.

Gerard

Más artículos...

Patrocinadors

Col·laboradors

ajuntament

Visites

Avui 9

Semanal 9

Mensual 291

Total 653625

Currently are 88 guests and no members online

Canal RSS