Cadet A

AMETLLA 3-3 CADET

Despres de dues setmanes sense jugar cap partit el cadet va tornar a marcar les diferencies amb la possessió de pilota. Tot i això, la tònica de cara a porteria es manté amb molts erros en la finalització.

Gerard

CADET 6-0 LLERONA

Partit de poc nivell de joc el vist on el nostre equip va poder ampliar el marcador encara molt mes ample del 6 a 0 finalitzat gracies a nombroses oportunitats no aprofitades. De totes maneres, un resultat mes ample, no hauria estat just, degut a que l'equip va jugar excessivament relaxat i això es fruit de no materialitzar nombroses ocasions per pendre males decicions dins l'interpretació del joc

Gerard

CADET 2 - 1 GARRIGA

Mal partit el disputat en diumenge en el municipal de Vilanova.

Un equip on ens te força acostumat a dominar el joc de passada curta no va aconseguir en cap moment entra en el joc.

El rival sense tenir grans oportunitats va poder aprofitar una acció aïllada per avançar-se en el marcado en la primera part.

A la represa, sense millorar en el joc , el cadet va tenir moltes ocasions o la gran majoria van ser errades. De totes maneres l'equip va lluitar per poder obtenir el 3 punts cosa que es va produir en l'ultim minut de joc

Gerard

CANOVELLES 2 - 2 CADET

Partit molt disputant dins el terreny de joc, on el Vilanova dominava el joc col.lectiu i el Canovelles intentava buscar la potencia mitjançant joc directe.

L'equip no va saber tancar el partit fent el gol de la tranquil·litat cosa que va permetre que el Canovelles lluites fins el final obtenint un premi d'empatar en marcador totalment injust pels merits d'un i de l'altre equip.

Gerard

CADET 4 - 5 GUALBA

Partit completament diferent al de la setmana pasada. Una primera part inadmisible a nivell col.lectiu pernpart del nostre equip. Va sortir completament relaxat i superat en tots els aspectes. La falta de porter va ser un handicap important pero no podia ser la causa del mal joc de l'equip.

A la segona amb una mica mes d'amor propi es va poder aprofitar la relaxació dels jugadors visitants per la diferencia en el marcador a la mitja part de 0 a 5. Resultat final 4 a 5