• principal
  • vina
 
 

BENJAMIN B 2-6 CARDEDEU G

 

Partit complicat davant un equip de la nostra zona de la classificació. El nostre plantejament de pressió avançada inicial va ser sorprès per dues accions aïllades del Cardedeu, on vam pecar de passivitat defensiva, que van acabar amb un 0-2 ben matiner. A partir d’aquí l’equip va fer un pas endavant, creant perill a camp contrari i abans de finalitzar el primer quart retallaríem diferències amb una gran jugada col·lectiva finalitzada per Eidan. Les sensacions de l’equip eren bones, havent sabut reaccionar a l’adormida inicial. Però tot just començar la segona part galleda d’aigua freda altre cop: gol del Cardedeu. L’equip no va donar amb la tecla per a fer-li mal a un Cardedeu molt ben posicionat i creant perill amb els contraatacs, eina amb la qual ampliarien la victòria abans del descans (1-5). Al segon temps, un Vilanova amb més confiança però amb poca agressivitat i idees al atacar. El Cardedeu es mantenia defensiu, conscient del bon resultat que hi havia al marcador. El porter rival va saber defensar molt bé la seva porteria quan el vam probar. Després d’un tercer quart amb poques ocasions, una altra jugada visitant a la contra acabaria amb les poques esperances de l’equip per a puntuar en aquesta quinzena jornada. L’últim quart, un benjamí b tocat va treure l’orgull i ho va seguir intentant, sent superior a un Cardedeu conformista i replegat. En l’última jugada del partit faríem el merescut gol de l’honor gràcies a una falta directa executada per Arnau.

Bon partit el Cardedeu on ens va saber sorprendre competint de forma exemplar i on no vam saber trobar la recepta per a aturar uns contraatacs dirigits per jugadors ràpids i efectius davant a porteria.
Ara tan sols resta seguir treballant i començar la segona volta amb una mentalitat més competitiva i confiança en un equip que mereix situar-se en una posició més elevada de la classificació.
Força Vilanova!

Martí santjoan/ David Pérez


Patrocinadors

Col·laboradors

ajuntament

Visites

Avui 9

Semanal 9

Mensual 291

Total 653625

Currently are 90 guests and no members online