BARBERÀ (8) - (0) BENJAMÍ A

Partit on no vam saber competir al nivell que ho exigia, ja que jugàvem contra el millor equip de la categoria sense cap mena de dubte. El primer i el segon quart no vam trepitjar l'àrea contraria, i és que el plantejament erroni nostre (dels entrenadors) ens va portar al 4 a 0 de la mitja part. A la segona part, i després de encaixar dos gols més en els primers 5 minuts, la mentalitat de l'equip va canviar i vam aconseguir competir fins al final, encara que el rival, molt més relaxat, va poder marcar algun gol més. Amb tot, el resultat és just, però ens vam merèixer marcar un o dos gols, per les ocasions generades a la última part.

Dit això, a seguir treballant que aquesta setmana toca jugar una altra vegada contra un rival de la part alta de la classificació (Cardedeu). De ben segur que competirem i sortirem a donar-ho tot!!