BENJAMÍ A (3) - (6) Gimnàstic de Manresa

El partit no va poder començar millor, i és que al minut 3 de partit el Vilanova ja guanyava per 2-0 amb dos gols calcats de Gianluca. Amb un domini impressionant dels locals, en una jugada aïllada va arribar el gol visitant que posava la por al cos als vilanovins.

Lluny d'enfonsar-se, al segon quart, el Vilanova va seguir amb el domini del partit, però el Gimnàstic de Manresa es començava a apropar amb perill a la porteria d'Iker. Amb una falta des del mig del camp, els visitants empataven el partit a 2.

A la represa el líder va sortir a per totes i el Vilanova es va fer petit, probablement per l'empenta visitant. En una jugada molt ben elaborada pel millor jugador visitant, el número 8, va arribar el 2-3. Tot seguit, a la sortida d'un còrner va arribar el 2-4 que quasi bé tancava el partit.

Però un cop més, aquest equip ens va demostrar que no dóna cap partit per perdut i només començar l'últim quart, Gianluca marcava de falta, el seu tercer gol del dia, i posava la por al cos als manresans. Amb l'equip volcat a l'atac, i ja quan quedava poc pel final es va encaixar dos gols que van tancar el partit.

Gran partit del nostre Benjamí A, que va plantar cara al líder demostrant que cap equip és molt superior a nosaltres en aquesta PRIMERA DIVISIÓ de Benjamins. A corregir els errors i a seguir treballant per millorar!