• principal
  • vina
 
 

FEMENÍ  7-2 MONTORNÉS   

   

Bon partit de les nostres noies davant rival que li hem jugat molt bé a futbol.

 Hem començat perdent, però hem acabat la primera part amb el resultat de 3 a 1. Un gol de la Júlia i dos gols de l'Ariadna.

 A la segona part hem ficat el 4 a 1, i ells ens han ficat el 4 a 2. Després ha estat el 5 a 2 fins a arribar al 7 a 2.

Els 4 gols els ha ficat el Rafa, amb jugades de les nostres noies increïbles sense rifar la pilota, tocant des del darrere i arribant amb perill.

En resum, estic molt content amb l'actitud de les noies i felicitar-les pel partit, també ha estat Max que amb les seves parades han sigut importants

Seguim treballant

 

Fernando i Irene

PONIENTE 4-4 FEMENÍ

 Bon partit de les nostres noies en un camp de dimensions petites.

Vam començar nosaltres ficant el primer gol. Però, abans d'acabar el primer quart, una pèrdua a la zona defensiva ens va fer empatar.

En el segon quart, un gol des de fora de l'àrea va fer que el marcador es posés amb un 2 a 1. Però, després d'una bona jugada acabada per l'Ariadna, va suposar el 2 a 2.

Seguim intentant però no arribava el gol, ells en dues jugades es van posar 4 a 2.

A falta de 10 minuts vam remuntar el partit i fins i tot vam tenir oportunitat de guanyar-lo però va ser molt disputat i jugant amb la pilota.

Seguirem treballant

 

Fernando e Irene

AT VALLES 6-3 FEMENÍ

Bon partitdel nostre femení contra un rival força complicat. És veritat que encara hem de treballar més, però les noies van fer un bon partit. També vam tenir l'ajuda del Rafa i el Micky.

Seguirem treballant

Fernando i Irene

FEMENÍ 2-3 LLINARS

Molt bon partit jugat per les nostres noies amb la col·laboració de Diego com a porter. Nosaltres hem portat el pes del partit, control, toc de pilota i triangulació. Però ells han tingut la fortuna de dos errors nostres en defensa. Dos gols i gol des de fora de l'àrea.

 Seguirem treballant.

 

Fernando i Irene

FEMENÍ 1 -6 LLERONA

Derrota davant d’un gran rival, noies que porten més temps que les nostres en federació i que saben competir. Ens van defensar bé i teníem oportunitats per poder ficar un altre gol però elles ens agafaven en la contra.

Al final el resultat va ser d'1 a 6, però les noies van lluitar molt.

La setmana que ve debutarem a la Lliga del Consell

Seguirem treballant

Fernando

Patrocinadors

Col·laboradors

ajuntament

Visites

Avui 1

Semanal 110

Mensual 371

Total 643662

Currently are 46 guests and no members online

Canal RSS