A.E.C.MANLLEU 3-2 INFANTIL A

Seguim en una dinàmica negativa a nivell de resultats i amb molt poca sort ja que aquest partit el perdem a l’últim segon.

Una bona primera part no es suficient per doblegar la defensa del Manlleu que amb un gran físic evitava que els nostres davanters tinguessin bones ocasions de gol. Una única errada defensiva va acabar amb el gol dels locals, una pilota mal rebutjada cau a peus d’un contrari que dins de l’àrea pica la pilota per sobre de l’Andreu que no pot fer res per evitar el gol. Minuts més tard en Manel empataria el partit, la primera part acabaria amb el mateix resultat i nosaltres sense fortuna, amb molt bones ocasions de gol, no podríem augmentar la distancia en el marcador.

La segona part va tenir molts alts i baixos, a moment el partit es trencava i veiem com els dos equips arribaven amb facilitat a porteria, però els porters estaven encertats, i també hi havia estones que el partit estava molt travat, on costava molt arribar-hi. L’equip sincerament estava molt bé i en el millor moment del partit va encaixar un gol que va fer bastant mal, però en pocs minuts va poder refer-se i empatar el partit amb un gol d’en David. Ara quan ja estava tot acabat i tothom donava per bo l’empat, tornem a rebre un gol de corner a l’últim sospir del partit.

Les cares dels jugadors ho deien tot, un gran esforç sense recompença, però el futbol és un esport bastant desagraït amb aquest aspecte, ja pots ser mil vegades superior al rival que si en els moments claus no remates, ho acabes pagant.

Tot això ens ha de fer créixer, millorar i lluitar tots units, perquè si hi ha algú que vulgui guanyar la guerra per la seva conta esta equivocat, 3 o 4 jugadors és molt complicat que guanyin a 11, així que toca remar tots junts i donar-li la volta a aquesta situació. Tenim una gran oportunitat per fer-ho aquest cap de setmana contra el Caldes, un equip amb bona dinàmica, però que visita un dels camps més complicats de la lliga o almenys ho intentarem que sigui a partir d’ara!

Equip: Andreu, Teixi, Lluis, Dani, Eric Fernandez, Roger, Manel, David, Quim, Vera, Saldaña, Arderiu, Martin i Aleix.

 

Gerard Rabassa i Arià Puig