INFANTIL A 2-3 C.E. MERCANTIL

Ens trobem amb la mateixa situació de sempre, una primera part que no esta al nivell de l’equip visitant ens penalitza i a la segona part amb una sola errada perdem un partit que si dura una mica més segurament no hagués acabat així.

Primera part molt igualada, l’equip visitant tenia les ocasions de gol sense perill, però fent que l’equip local fes un pas enrere. Quan semblava que els locals començaven a fer una bona pressió i a fer recular als visitants, una pilota penjada al segon pal rematada amb molta potencia i després d’una aturada de l’Andreu bastant espectacular, el rebot li cauria novament al cap del davanter fent el 0-1. La primera part va finalitzar amb aquest resultat.

La segona part l’equip com sempre va sortir amb uns altres aires, en cinc minuts va encaixar el segon gol en contra, però ni això va fer frenar als locals que en pocs minuts marcaria el 1-2, després d’un desplaçament en llarg en Lluis lluitaria una pilota dividida que li cauria a la cama esquerre i sense pensar-ho dues vegades la va clavar a l’escaire esquerre de la porteria. Minuts més tard el mateix protagonista del primer gol provocaria un penal que transformaria en David amb un cacau impossible pel porter, empatant el partit i fent patir de valent a l’equip contrari que no sabia ni per on arribaven els nostres atacs. El problema de no matar el partit abans o no estar igual d’intensos a la primera part que a la segona, és que en una errada a la sortida d’un corner els visitants farien el 2-3 definitiu. Encara així els locals van tenir un parell d’ocasions per empatar el partit.

Gran partit contra un rival que no era gens dolent i sobretot ens hem de quedar amb la intensitat i les ganes que tenien de guanyar, perquè estic molt segur que els resultats començaran arribar ben aviat. Corregirem dues o tres coses puntuals d’aquest partit, perquè a Manlleu guanyem aquesta petita batalla que se’ns presenta aquest Dissabte.

Equip: Andreu, Saldaña, Lluis, Fernandez, Arderiu, Roger, Aleix, Vera, Dani, Quim, Manel, Martin, Guillem, Silva, Pablo i David.