C.E. LLIÇA D’AMUNT 3-2 INFANTIL A

El futbol és un esport que pots ser superior al rival, que si no aprofites els moments acabes pagant-t’ho car.

Molt bona primera part, on es va poder veure un equip que va treballar de valent i va tenir moltes ocasions de gol, però al perdonar tant, arribes a la segona part amb el resultat de 0-0. Ocasions de gairebé tots els jugadors ofensius que per mala sort no entren i donen vida als locals.

La segona part semblava que es posava el partit de cara a nosaltres, perquè després d’una gran cavalcada per la banda de l’Eric Fernandez centraria la pilota al primer pal que trobaria al seu company l’Eric Vera que superaria al porter amb una bona vaselina. Però aquí començarien els problemes pels visitants, que en cosa de set minuts encaixarien 3 gols que ja farien impossible la victòria. Analitzant una mica els gols encaixats veiem que per culpa de no guanyar segones jugades i la mala sort perdem un partit que amb una mica de sort, els tres punts haguessin marxat cap a Vilanova. Acabaria escurçant distancies en Silva amb un gran definició enganyant el porter.

Que ens sembli de lliçó aquest partit per altres enfrontaments.

Aquesta setmana rebem el Mercantil. Seguirem treballant!

Equip: Andreu, Teixi, Lluis, Dani, Eric Fernandez, Roger, Manel, David, Quim, Pablo, Silva, Vera, Oriol Saldaña, Arderiu, Martin i Aleix.