• principal
  • vina
 
 

INFANTIL A 1-4 U.E.MOLLET C.F.

Novament una primera part molt fluixa ens fa anar a remolc tot el partit i encara que l’actitud de la segona va estar molt millor no ens permet treure un bon resultat contra un equip de la part mitja de la classificació.

La primera part va començar amb l’equip sobre exaltat, imprecís i sense intensitat a l’hora de recuperar pilota, tant va ser així que les ocasions dels visitants arribaven i els nostres tenien molta feina per passar del migcamp amb claredat cap a porteria. En 15 minuts el marcador era de 0-2 amb un regal monumental en el segon gol, en aquell moment l’equip va fer un “reset” i almenys va posar una mica més d’intensitat, però no va millorar el joc.

La segona part l’equip va tirar d’orgull i va sortir a pel partit, però la llàstima va ser el resultat en contra que va pesar massa. En una errada defensiva que ens agafen l’esquena arribaria el 0-3. Llavors va començar a reaccionar més l’equip amb un gran gol de cap d’en Dani Silva, que minuts més tard tindria el 2-3, però el pal va evitar-ho. Si arriba a entrar aquella pilota sense cap dubte l’equip hagués donat la volta al marcador, però el futbol és un joc de moments i si falles ho acabes pagant. L’equip estava llençat a l’atac, no va poder retallar distancia en el marcador i això ho aprofita el Mollet per matar el partit amb un gol més.

Hem de corregir aquestes primeres parts i sobretot no regalar cap ocasió de gol, perquè a nosaltres no ens regalen res de res.

 En cap moment deixarem de treballar i sobretot tenim les mateixes ganes que el primer dia, així que segur que els resultats arribaran aviat.

Equip: Andreu, Lluis, Aleix, Martin, Vera, Teixi, Dani, Quim, Manel, Pablo, David, Saldaña, Fernandez, Arderiu, Silva i Roger.

 

Gerard Rabassa i Arià Puig


Patrocinadors

Col·laboradors

ajuntament

Visites

Avui 37

Semanal 37

Mensual 1730

Total 651923

Currently are 25 guests and no members online