• principal
  • vina
 
 

JUVENIL A 8 -0 LLERONA

Un bon partit del nostre juvenil davant d'un rival que no va deixar-lo jugar. Des del començament i de la manera que ho feien no van poder fer re.  Des del principi no ens va complicar la vida, vam jugar al futbol dos o tres tocs com màxim i finalització. D’aquesta manera en el minut 4 per mediació d’en Ricky van fer el 1 a 0. Una jugada ben feta la va acabar Oscar en el minut 7 amb el 2 a 0. En el minut 12, un gran jugada la va acabar en Marc amb el 3 a 0, i van seguir tocant i tocant. Un xut d’en Victor Morente en el minut 22 va posar el 4 a 0. Una jugada a l'espai que va controlar en Raul en el minut 31 per posar el 5 a 0 ,.

Bona jugada d’en Manel a en Raul i finalment Ricky acabo el 6 a 0 en el minut 34. D'aquesta manera es acabar la primera part amb un bon resultat però jugant al futbol.

La segona part va ser una mica més diferent tocant i conservant la pilota. Teníem més d'un 80% de possessió. En el minut 78, una bona jugada d’en Ricky que va acabar en Victor Morente en el 7 a 0. En el minut 84 una jugada a l'espai d’en Ricky per ficar el 8 a 0 i tancar aquest partit.

 

Cristobal i Fernando


Patrocinadors

Col·laboradors

ajuntament

Visites

Avui 37

Semanal 37

Mensual 1730

Total 651923

Currently are 64 guests and no members online