C.F. VILANOVA del VALLES    4  -  1  PALAUTORDERA  C.F.

El VILANOVA torna a guanyar un partit amb claretat.
Els nostres jugadors sabent el que es jugaven varen sortir a per totes per dona una alegria els seguidors tot i que va costar fer el primer gol, es va dominar el partit sense l'encert de cara a porteria. Cap al final de la primera part al minut 44 el CANADELL va fer l'1-0 en una bona jugada centre d' ISMA des de la banda esquerra i golàs de cap llença'n.se amb planxa per fer la rematada.
El gol ens va anar bé i a la represa es va millorar una mica donant sensació de jugar més a futbol, els gols van caure, un el minut 70, obra del KIRIAN 2-0, al minut 72 també del KIRIAN remata un xut des del mig camp del CANADELL, fem el 3-0. El partit resolt però en una badada de les nostres al minut 75 ens fan el 3-1 amb un xut de fora l'àrea. Al final al minut 89 l'OSCAR fa el 4-1 definitiu driblant el porter en una pilota filtrada a l'esquena dels defenses pel KIRIAN.
En una jugada de molt mala sort el nostre jugador JOAN PEREZ ell sol es va fer malt el genoll a l'espera de les proves i ressonàncies esperem no sigui res greu, va sortir del camp a costa dels seus companys.

ANEM A TOTES VILANOVA ,  TOTS JUNTS , ANIMS.