CANOVELLES  U.E. -   3  -  1   C.F. VILANOVA

Un altre desastre de partit. Varem començar freds com el temps i al minut 9 ens claven 1-0 en una jugada tonta  per banda dreta i remat sense oposició. Al minut 24 empatem el partit amb una bona jugada tot i que la pilota la varem rematar com a tres cops i no entrava fins que l,OSCAR remata a gol 1-1.  Els porters varen parar un penal cada un. així arriba la fi de la primera meitat.

El joc no va millorar gens ni per uns ni per el altres, però al minut 65 ens fan el 2-1, es va intentar sense sort amb un remat al llarguer de la porteria i ja finalment al minut 90 ens agafant en un contraatac i el EDGAR per evitar el gol   fa penal i es la segona i l,expulsen  per lo que no podrà jugar el següent partit. Tiren el penal i 3-1 i cap a casa amb la cua entre cames.

Hem de millorar ràpidament si no l,objectiu no l,assolirem.

Torno a dir els jugadors tenen que creure lo bons que son , remar tots junts i sobre tot creure en el que em de fer que es guanyar partits perquè ja em tingut massa ensopegades.