UNIFICACIÓN C.F. STA.PERPETUA -   1  -  3   PRIMER EQUIP

A un camp molt difícil i que no sens dona gens bé , el VILANOVA va guanyar un partit molt competit am domini total del joc i del tempo del partit.

Va començar el partit am domini del VILANOVA jugant bé a futbol associant-nos al mig del camp per llençar als davanters cara a barraca amb rapidesa lo que va fer que al minut 23 amb una combinació que arriba a XAVI C. i des 35 metres fa un xut que agafa un afecte que supera el porter per alt , un gol molt maco. Seguim dominant el partit però al minut 44 en un corner (que crec no era) i després de un embolic al àrea ens fan 1-1 i així acaba la primera part.

Al començar la segona part el VILANOVA surt molt fort i al minut 52 arriba el gol de KIRIAN que no perdona després de una magnifica jugada per banda Esquerra . El STA. PERPETUA va reaccionà i ens varen fer alguna ocasió de gol que el XAVI G. va resoldre amb eficiència. Van començar els canvis però el VILANOVA seguia dominant tot i que el rival competia a un bon nivell i es un equip ben treballat. El VILANOVA  va tornar agafar la batuta del joc i amb bons llançaments als puntes varen ocasionar unes cuantas jugades per fer el tercer fins que va arribà amb una bona combinació al mig que amb la pilota al espai a darrera l,esquena dels defensors i aquí el OSCAR no va perdona el 1-3 . Van tenir encara mes ocasions de gol molt clares però el resultat ja no es va moure.

Partit ben resolt i el dia 7 a las 9 de la nit tenim que anar a STA. EULALIA de RONÇANA a acabar el partit suspès el dia 18. El partit començarà amb 0-1 el rival amb deu jugadors . Aquesta resolució del comitè perjudica greument els interessos del VILANOVA tant esportivament com econòmicament.