• principal
  • vina
 
 

UNIFICACIÓN C.F. STA.PERPETUA -   1  -  3   PRIMER EQUIP

A un camp molt difícil i que no sens dona gens bé , el VILANOVA va guanyar un partit molt competit am domini total del joc i del tempo del partit.

Va començar el partit am domini del VILANOVA jugant bé a futbol associant-nos al mig del camp per llençar als davanters cara a barraca amb rapidesa lo que va fer que al minut 23 amb una combinació que arriba a XAVI C. i des 35 metres fa un xut que agafa un afecte que supera el porter per alt , un gol molt maco. Seguim dominant el partit però al minut 44 en un corner (que crec no era) i després de un embolic al àrea ens fan 1-1 i així acaba la primera part.

Al començar la segona part el VILANOVA surt molt fort i al minut 52 arriba el gol de KIRIAN que no perdona després de una magnifica jugada per banda Esquerra . El STA. PERPETUA va reaccionà i ens varen fer alguna ocasió de gol que el XAVI G. va resoldre amb eficiència. Van començar els canvis però el VILANOVA seguia dominant tot i que el rival competia a un bon nivell i es un equip ben treballat. El VILANOVA  va tornar agafar la batuta del joc i amb bons llançaments als puntes varen ocasionar unes cuantas jugades per fer el tercer fins que va arribà amb una bona combinació al mig que amb la pilota al espai a darrera l,esquena dels defensors i aquí el OSCAR no va perdona el 1-3 . Van tenir encara mes ocasions de gol molt clares però el resultat ja no es va moure.

 

Partit ben resolt i el dia 7 a las 9 de la nit tenim que anar a STA. EULALIA de RONÇANA a acabar el partit suspès el dia 18. El partit començarà amb 0-1 el rival amb deu jugadors . Aquesta resolució del comitè perjudica greument els interessos del VILANOVA tant esportivament com econòmicament.


Patrocinadors

Col·laboradors

ajuntament

Visites

Avui 15

Semanal 122

Mensual 633

Total 645884

Currently are 48 guests and no members online