• principal
  • vina
 
 

       C.F. VILANOVA del VALLES   6  -  2   SANT CELONI U. E.

 

Partit molt ben jugat pel VILANOVA, dels que fan afició i dóna gust de veure'l per tots els condicionants de bon futbol amb dos equips lluitant aferrissadament per la victòria.
El VILANOVA sigui per les ensopegades dels últims partits, va sortir molt fort al terreny de joc i ja al minut 7 inaugurava el marcador per mediació de l'Òscar, no van passar ni 3 minuts que el JOAN feia el segon gol i al 12 l'Òscar el 3 a 0. El SANT CELONI va continuant presentant batalla al nostre equip amb un bon plantejament.
A la segona part va seguir la mateixa tònica i al minut 57 l'ISMA feia el 4-0 que semblava definitiu però com dic l'EQUIP visitant va plantar cara i al minut 68 obria el seu marcador. El nostre porter va treure un parell de pilotes amb grans aturades fins que el 79 el KIRIAN feia el 5-1, es va tranquil·litzar el joc fins als últims minuts que en el 87 marcava el SANT CELONI el seu segon gol i en el 89 l'Òscar feia el 6-2 definitiu.
Gran partit amb dos molt bons equips, a remarcar les aturades del XAVI, el hat-trik del Òscar i el molt bon joc de tot l'equip i una coseta inusual l'àrbitre MOURAD BELHAJ va fer una feina brutal de "bona" donant mostres de ser un gran àrbitre dialogant amb els jugadors i fent-se respectar sempre (no es veu gaire això) si continua fent feinas així aviat el veurem a molta més categoria.
Aquesta setmana vàrem veure allò que és capaç el nostre equip si se lo creu, si s'associa'n jugant la pilota i to-tom fa el que toca i li manen. I encara tenim dos jugadors de baixa i un expulsat.
Així dona gust veure el VILANOVA. (creieu amb vosaltres)

Santi


Patrocinadors

Col·laboradors

ajuntament

Visites

Avui 37

Semanal 37

Mensual 1730

Total 651923

Currently are 73 guests and no members online