PALAUTORDERA C. F. -   2  -  2  C.F. VILANOVA del VALLES

El partit al camp de Palautordera va començar molt bé pel VILANOVA ja que el minut 1 l,Oscar amb una bona jugada fá el 0-1 , el Vilanova dominaba el partit pero no i va tenir  gens de sort per fer més gols i aixi va acabar la primera part .

A la segona va continuar amb el domini del VILANOVA pero sense ser matadors davant porteria ( cosa que ja va pasar la setmana pasada) amb els nous jugadors que varen surtir va semblar que resoliam la situación pero no va ser fins al minut 70 que en una bona jugada per l’extrem acabá a l,altre costat sent rematada per l, Eleder amb un golás. Va semblar resolt el partit pero l,arbitre ens pita un penal que crec només el veu ell i fan 1-2 al minut 75  i sigui perque l’arbitre ens treu del partit o perque ens dediquem a protestar que al minut 78 en una centrada al área ens fan el 2-2 de cap i sol en el remat.

El VILANOVA o va intentar pero ja no estaban amb el cap fresc per sobreposarnos. Al minut 90 l,arbitre va expulsar un jugador del Vilanova per dues tarjetas.

L’aprenentatje de aquet partit a de ser que ens hem de fer forts mentalment i no deixar-nos dominar per l,adversitat sigui arbitre o contrari qui ens provoqui situacions anómalas que no son de futbol pero que si aprofiten els contraris.

Repetei-xo si anem tots a una, fem el que sabem (que es molt) i creiem al entrenador i amb nosaltres no es para ni d…… , ni l,arbitre ni ningú. Laltre es dominar els nervis els contraris ens treuan de polleguera i les tarjetas ens les enseñan a nosaltres no por ser `ha de ser al revés .

Fem servir el cervell en tot momento i serem invencibles.