C.F. VILANOVA del VALLES  -  1  -  1   MONTMELO U. E.

Partit molt dolent per part del VILANOVA , no ens vam associar com equip i va semblar que u teniem guanyat per la “patilla” i no el futbol vol des el minut 0 fins el final actitud positiva i sé matadors de bon començament .

De fora es veu un buit al mig del camp que es té que corregir sigui aguantant la bola i jugarla amb molt de cervell per a fer mal al contrari a les espatlles i després culminar les ocasions quant es tenen .

El Montmeló es podría haver posat 0-1 amb una penal que el Xavi va aturar i alguna més varen tenir fins que el final al minut 89 ens fan el 0 – 1 amb una bona contra , i llavors si treiem el geni i immediatament fen 1 – 1  gol del Oscar .

Es bó la rabia quant ens marcan pero no hauriem de arribar aquest moments .

Tenim una plantilla de jugadors molt bons i si tots anem a una no podan pasar cosas d,aquestas.