ESCOLA PIA 7-1 VILANOVA FEMENÍ

Partit molt complicat, ja que ells van venir amb tot el seu aleví del grup 41 de la federació catalana. Nosaltres vam intentar aturar-los, però era complicat, vam crear ocasions, però aquesta vegada no entro la pilota, el nostre porter Micky va estar sensacional.

Ja va començar el primer quart, potser els nervis ja que teníem tan a prop el campionat, que vam estar molt fluixos en defensa. Dos errors nostres, es van anar al final d'aquest quart  amb 2 a 0 al marcador.

En el segon quart ens van ficar el tercer gol, però en una falta vam aconseguir fer un gol i baixar-los una mica la moral.

Al tercer quart, vam començar molt bé jugant, però no acabàvem les jugades. Ells, en dos contres, ens van ficar dos gols més, i vam acabar el tercer quart amb 5 a 1.

En l'últim quart, ens van ficar dos gols més. Nosaltres vam tenir dues ocasions: una davant del porter que la va rebutjar i un travesser que vam rematar, però no va entrar la pilota.

En definitiva, no vam poder endur-nos la merescuda lliga que tant havien lluitat aquestes noies. Però si que em puc quedar amb l'esforç i amb la feina que han realitzat durant aquesta temporada, amb la qual, podem estar molt contents i contentes de com han jugat i de com han lluitat.

Nosaltres vam quedar en el nostre camp 7 a 2, i hem perdut 7 a 1.