JUVENIL A 3–2 ST. VICENTÍ

Partit amb dues fases molt diferenciades. Els primers 25 minuts van ser de un joc quasi perfecte per part nostre. Pressió alta, intensitat, recuperació en zona d’atac, ràpides combinacions i alta efectivitat. Així en el primer minut ja va arribar el 1-0 i en el minut 9 el segon gol. Poc desprès encara vàrem tenir una oportunitat més amb una pilota al pal.

El partit estava molt ben encarrilat però a partir d’aquet minut 25 va arribar la desconnexió. Ja no pressionàvem tots junts, vam perdre el mig del camp i començàvem a patir. D’aquí fins al final pràcticament tancats i defensant com podíem. El St. Vicentí va aconseguir empatar al minut 55 i res no va canviar.

Continuàvem traient pilotes com podíem fins a falta de 2 minuts que vàrem tenir una oportunitat claríssima que un defensa va treure de la línia de gol. Quant ja creiem que seria impossible guanyar i en temps de descompte, una pilota robada pel Raul Molina va significar el gol de la victòria. Treure de centre i xiular el final del partit.

Aquesta vegada hem tingut molta sort, segurament el més just hagués estat un empat. Encara no hem aconseguit jugar un bon partit sencer. Aquest ha de ser el nostre pròxim objectiu.