EL VILANOVA GOLEJA I ENSENYA LA SEVA MILLOR VERSIÓ

· Els vilanovins van guanyar per 0 a 5 a un dels camps més complicats de la lliga: el del Santa Eulàlia de Ronçana

· Els d’Àlex Milian van encarrilar el partit a la primera part, on ja guanyaven per 0 a 4 amb gols d’Isma (2), Marc i Manu

El Vilanova torna a guanyar, després de perdre inesperadament la jornada anterior contra l’Atlètic del Vallès, i ensenya la seva millor versió golejant per 0 a 5 al Santa Eulàlia de Ronçana. El domini visitant va ser tan aclaparador, que a la primera meitat, els visitants ja guanyaven per 0 a 4.

En una tarda de dissabte freda i plujosa, el Vilanova va sortir amb el 4-2-3-1 habitual, que tantes alegries havia donat a la primera volta. Juntament amb el retorn al sistema habitual, una alta pressió a tot el camp va fer que els grocs-i-negres guanyéssin per 0 a 2 al minut dos de partit i després de dues jugades calcades: pilota d’Edgar a l’esquena dels centrals, que no van estar del tot fins, i Isma que anotava en el u contra u envers el porter. Malgrat els dos gols inicials, el Vilanova no es va relaxar i Marc va anotar el 0 a 3 després d’una gran jugada col·lectiva. Instants abans que l’àrbitre assenyalés camí cap als vestuaris, Manu va anotar el 0 a 4 de penal, que pràcticament tancava el partit.

A la segona meitat, els locals van anar a buscar el gol de l’honor, que mai va arribar. Tot i això, el Vilanova seguia dominant la pilota al mig de camp i seguia generant ocasions de perill sense parar. La banqueta local es desesperava a la banda davant el monóleg dels vilanovins, que tot i anar guanyant zero a quatre no es relaxaven i anaven amb una altíssima

intensitat a cada pilota dividida. A l’últim minut i després d’un gran contraatac, Isma faria la passada de la mort a Manu, que anotaria el cinquè i el seu segon gol en el compte particular.

La nota negativa va ser la lesió de Marquinhos, que tornava després d’una lesió de dos mesos, i es va fracturar els lligaments de l’espatlla en una entrada a destemps del central verd-i-blanc. En definitiva, una victòria que dóna esperances a futurs duels, que marcaran el camí del Vilanova en aquest tram final de temporada.

Pròxim partit, DIUMENGE 2 d’abril a les 12h a casa contra el PALAUTORDERA.